PSW-Boxing is uw nieuwe partner in het leveren van een goede en professionele trainer met ervaring in het geven van personal trainingen en het geven van groepslessen voor zowel kinderen als volwassenen.

PSW-Boxing biedt u een breed aanbod in personal trainers met praktijk ervaring binnen de bokssport. De trainers worden met zorgvuldigheid geselecteerd door PSW-Boxing en vanuit de organisatie opgeleid met de juiste theorie. Voor iedere gelegenheid heeft PSW-Boxing een trainer voor u. of u nou opzoek bent naar een boksinstructeur voor het overnemen van een reguliere groepsles. Of dat u nu opzoek bent naar een trainer voor een bepaald (maatschappelijk) thema.

Dan is een trainer vanuit PSW-Boxing dé oplossing voor uw sportschool. Vanwege een goed selectie van ons personeel staan wij garant voor 100% correcte service. wij beschikken over personeel met een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en praktijk ervaring binnen het geven van allerlei soorten lessen. Van kinderpartijtjes tot aan speciaal kinderonderwijs, en van sociaal-maatschappelijke projecten tot aan ondernemersgroepen.

Kortom, zoekt u een trainer voor het vervangen van een enkele les? of bent u toch meer op zoek naar een trainer die part-time of zelfs full-time aan de slag gaat? PSW-Boxing is er dan voor uw bedrijf!

Trainer voor een enkele les

Heeft u een een vervanger nodig voor een enkele les? Of wilt u uw leden trakteren op een gast clinic?
Dan is dit uw oplossing!
PSW-Boxing levert een trainer met ervaring in het geven van bokslessen voor groepen. samen met u komen wij tot een overeenstemming van uw wensen en behoeften voor de les die verzorgd met worden. Voor meer informatie of het boeken van een trainer klik op de button hieronder.

Meer info

Part-timetrainer

Bent u opzoek naar een trainer die uw team part-time kan komen versterken?
Dan is dit uw oplossing!
PSW-Boxing levert u een trainer die zelfstandig en professioneel is en uw team kan versterken met zijn of haar kennis en ervaring. Wilt u graag meer informatie over hoe dit allemaal in zijn werk gaat, of wilt u een trainer inhuren? Klik dan op de button hieronder en laat uw contactgegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Meer info

Full-Timetrainer

Heeft u dringend hulp nodig op uw sportschool en ent u opzoek naar een vaste rots in de branding?
Dan is dit uw oplossing!
PSW-Boxing beschikt over trainers die staan te popelen u uit de brand te helpen. Wij leveren u een trainer die samen met u het gezicht van de sportschool kan worden! Wilt u graag meer informatie over het inhuren van zo’n vaste kracht? Neem dan contact op via de onderstaande button.

Meer info

Algemene informatie

Alle trainers die worden aangeleverd komen uit het bestand van PSW-Boxing. Hierdoor staan wij garant voor professionaliteit. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken zal u contact hebben met een vast contactpersoon binnen PSW-Boxing voor al uw vragen. Daarnaast ontvangt u de factuur van PSW-Boxing en regelen wij de rest. PSW-Boxing werkt met een maandelijks opzegbaar abonnement voor trainers. Bij het aangaan van een nieuwe opdracht wordt er u een contract toegestuurd met de afspraken die betrekking hebben voor de samenwerking tussen uw organisatie en PSW-Boxing en voor ons beide misverstanden te voorkomen. Op alle diensten wordt er 9% BTW gerekend.

“Met de gehele afdeling genoten van een geweldig intensieve, leerzame en vooral gezellige les verzorgd door PSW-Boxing”

— Timo Haak, Chirurg Haaglanden Medisch Centrum Bronovo.