Op 13 februari 1998 ben ik geboren te Woerden en ik woon nu in Boskoop. Met een vader als wedstrijdbokser kreeg ik de sport via de paplepel binnen, op mijn elfde bokste ik mijn eerste wedstrijd en tien jaar later werd ik Nederlands kampioen in de A-klasse.

Nu maak ik onderdeel uit van TeamNL en heb ik een gouden ambitie: de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Voor dat ultieme doel heb ik alles over. Elke dag zware trainingsarbeid, toewerken naar wedstrijden, voetenwerk op de mat in plaats van met vrienden op de dansvloer. Boksen is mijn passie en mijn ouders vormen mijn drijfveer, ik kan dit doen dankzij hun onvoorwaardelijke steun, liefde en geduld.

Het traject richting Parijs start na de Zomerspelen van Tokyo. De weg is lang, onzeker en ik zal steeds betere boksers moeten verslaan. Maar het plan staat en ik ga ervoor!

Na de HAVO heb ik Sportmarketing en Management gestudeerd (HBO Commerciƫle Economie). In mijn afstudeerjaar heb ik de stichting PSW-Boxing opgericht en in 2020 ben ik mijn bedrijf PSW Sports & Services gestart.